naar de hoofdinhoud gaan

E-mails en documenten opslaan in hetzelfde gebied in SharePoint

“De grootste reden om te verhuizen was de mogelijkheid om e-mail en documenten op dezelfde plaats te zien. In SharePoint heb je aparte e-mailarchieven nodig”

Dit is hoor je vaker, maar is niet waar. MacroView maakt het eenvoudig om zowel e-mails als documenten op te slaan in hetzelfde gebied in SharePoint.

Hoe gemakkelijk? U kunt één of meerdere e-mails en / of bijlagen naar ELK SharePoint gebied slepen waarvoor u rechten hebt. De MacroView software ontdekt automatisch al deze gebieden en geeft ze weer in een nauwkeurige boom-view, handig geplaatst aan de rechterkant van het hoofdvenster van Outlook Mail.

Het deelvenster MacroView aan de rechterkant van het venster Outlook Mail toont de structuur van een Office 365-tenant. Als u op een gebied klikt, wordt de standaardweergave weergegeven, die zowel documenten als e-mails bevat. Voorbeeld in notitieopmaak van een geselecteerde e-mail.

De MacroView software registreert de metadata uitgebreid automatisch, zodat u in een typische implementatie niet om metadata wordt gevraagd wanneer u een e-mail opslaat.

MacroView maakt het ook gemakkelijk om te zoeken naar e-mails en documenten in SharePoint met behulp van hun metadata en / of hun inhoud terwijl u werkt in OUTLOOK of andere vertrouwde zakelijke toepassingen, zoals Word, Excel, PowerPoint, Adobe Reader en Acrobat. Indien u dat verkiest, kunt u ook een afzonderlijke Windows-File-Explorer-achtige app gebruiken.