Skip to content

Effectief document management met SharePoint & Outlook

Webinar

Outlook is misschien wel de meest gebruikte applicatie van kenniswerkers en veel organisaties gebruiken SharePoint als document management systeem. Ondanks deze solide basis sluiten Outlook en SharePoint niet optimaal op elkaar aan. En dit kan ten koste gaan van uw investering in Microsoft 365. 

In mijn aankomende webinar laat ik zien hoe je deze twee applicaties (en andere Office 365 apps) naadloos met elkaar integreert voor een intuïtieve gebruikerservaring. Hierdoor wordt werken met documenten, e-mails en bijlagen vanuit en naar SharePoint veel efficiënter, met een hogere gebruikersadoptie en ROI als resultaat.

  • Weergave van SharePoint & Teams omgevingen via herkenbare boomstructuur
  • Snelle toegang vanuit Outlook tot de juiste locaties, dossiers & documenten in SharePoint
  • Via ‘Drag and drop’ een of meerdere e-mailberichten en bijlagen opslaan op de juiste SharePoint locatie (bibliotheek, dossiers, map, etc.)
  • Document management functies van SharePoint (versiebeheer, delen, permissies, etc.) direct onder de rechtermuisknop
  • Verhoog de gebruikersadoptie van SharePoint
  • Verhoog de Return on Investment van Office 365

Aanmelden webinar

Dinsdag 25 juni 202411:00 uur (20 min)

Uw presentator

Het webinar wordt gepresenteerd door Sven van de Pol, informatiemanagement expert bij GeONE. Sven bezit een brede kennis van informatiestrategie en IT-oplossingen, met een focus op SharePoint. Bij GeONE adviseert en ondersteunt hij organisaties bij hun document- en informatiemanagementuitdagingen.