Skip to content

Producttour

Een inkijkje in de functionaliteiten van Macroview

Sharepoint Document sets in library

Content van documentsets direct weergeven in Office 365

Met Macroview kunt de inhoud van documentsets binnen een Sharepointmap of zelfs binnen een Sharepointdocumentbibliotheek weergeven. En dat rechtstreeks in Outlook binnen uw Office 365 omgeving. Dat is pas echte integratie.

Versiebeheer rechtstreeks geïntegreerd in Office 365

Met Macroview geeft u uw Sharepoint bibliotheken rechtstreeks weer in uw Office 365 inrichting. Van alle bestanden kunt u bijvoorbeeld in Outlook een preview weergeven. Inclusief weergave van het versiebeheer. Zo ziet u rechtstreeks welke document bijvoorbeeld is uitgecheckt.

Sharepoint File Explorer

Eenvoudig zoeken via en binnen een boomstructuur

Zoek eenvoudig via de welbekende boomstructuur binnen Sharepoint. Geef aan waarbinnen u wilt zoeken. U ziet hier de zoekopdracht naar ‘compliance’ en direct de weergave van alle relevante documenten.

E-mails direct vanuit Outlook 365 slepen naar SharePoint

Sleep e-mails, eventueel met bijlagen, rechtstreeks naar Sharepoint vanuit de interface van Outlook 365. Opgeslagen e-mails en bijlagen krijgen direct een herkenbaar label, wel zo overzichtelijk. Een kopie van de berichten en bijlagen blijft gewoon in Outlook staan.

Outlook e-mail opslaan Sharepoint

E-mail metadata wordt direct uitgelezen en geïndexeerd

Dankzij de geavanceerde technieken van Macroview worden e-mails bij het slepen direct geanalyseerd. Metadata wordt hierdoor direct uitgelezen en bovendien geïndexeerd binnen Sharepoint.

Zoek op trefwoord binnen Sharepoint bij het openen van documenten

Zoek op trefwoorden direct op bij het openen van documenten vanuit Sharepoint. Zoek in dit geval direct op het woord ‘CIO’ bij het openen van een Word document binnen Office 365.

zoeken office 365