skip to Main Content

Projectdocumentatie op orde in Sharepoint en Office 365

Webinar

U gebruikt Sharepoint als samenwerkingsportaal en probeert ook documenten onder te brengen in Sharepoint. En daar gaat het vaak mis. Sharepoint kent een scala aan mogelijkheden, maar biedt vaak niet het gewenste gebruiksgemak.

Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van documenten in Sharepoint. Via een browser dient de gebruiker zijn weg naar de juiste plek binnen Sharepoint te vinden. Iemand is zo vijf tot tien klikken verder, het gevolg: men werkt niet graag met Sharepoint.

Dat kan anders. Door Sharepoint te integreren in de applicaties van de gebruiker werkt men veel intuitiever met Sharepoint. Sla documenten direct op vanuit de applicatie waar men mee werkt. Sharepoint Site Collecties en Bibliotheken zijn zichtbaar vanuit Word, Outlook, Powerpoint, Excel en zelfs Adobe.

Bovendien bestaat de mogelijkheid om e-mailmanagement onder te brengen in Sharepoint. Sla berichten op met volledige metadata zoals afzender, bericht, bijlagen (dus niet als gecomprimeerd zipje waar je niets mee kunt). En vice-versa: alle dossiers, zaken of projecten direct bij de hand in de betreffende applicatie, zoals Outlook.

In deze webinar ziet u direct welke meerwaarde dit organisaties biedt. Laat Sharepoint niet in de kou staan en zorg dat mensen er met plezier en effectief mee gaan werken. Bovendien levert deze aanpak een enorme tijdswinst op.

Vergroot de vindbaarheid van (project)informatie
Sla (project) informatie centraal op
Bevorder de interne samenwerking
Standaardiseer (project) informatie
Beter borgen van kennis zodat dit voor de organisatie behouden blijft
Beter samenwerken met externen (delen/samenwerken documenten)
Verhoog de gebruikersadoptie van Sharepoint

Projectdocumentatie op orde in Sharepoint en Office 365

Datum: meerdere (klik op inschrijfbutton)
Tijd: 15:00 uur
Kosten: Gratis

Beperkt aantal plaatsen
nl_NLDutch