skip to Main Content

Effectief document management met SharePoint & Outlook

Webinar

Outlook is misschien wel de meest gebruikte applicatie van kenniswerkers en veel organisaties gebruiken SharePoint als document management systeem. Toch is de samenwerking tussen die twee niet optimaal en dit kan ten koste gaan van de investering in SharePoint. 

In mijn aankomende webinar laat ik zien hoe je deze twee applicaties naadloos met elkaar integreert voor een intuïtieve gebruikerservaring. Hierdoor wordt werken met documenten, e-mails en bijlagen vanuit en naar SharePoint veel efficiënter, met een hogere gebruikersadoptie als resultaat.

  • Snelle toegang vanuit Outlook tot de juiste locaties, dossiers & documenten in SharePoint
  • Via ‘Drag and drop’ een of meerdere e-mailberichten en bijlagen opslaan op de juiste SharePoint locatie (bibliotheek, dossiers, map, etc.)
  • Weergave van SharePoint omgeving via herkenbare boomstructuur
  • Document management functies van SharePoint (versiebeheer, delen, permissies, etc.) rechtstreeks onder de rechtermuisknop
  • Verhoog de gebruikersadoptie van SharePoint

Aanmelden webinar

18 oktober - 11:00 uur

20 minuten

Uw presentator

Het webinar wordt gepresenteerd door Bastiaan Brefeld, informatiemanagement expert bij GeONE. Bastiaan bezit een brede kennis van informatiestrategie en IT-oplossingen, met een focus op SharePoint. Hij adviseert en ondersteunt organisaties al meer dan 10 jaar bij hun document- en informatiemanagementuitdagingen, waaronder BAM, Mazars en BDO.

nl_NLDutch